Case achtergrond

Het Ministerie van Defensie is altijd opzoek naar verschillende profielen. Dit was met verschillende campagnes dan ook te zien in alle Basic-Fit clubs in Nederland. Stoere campagnes, die qua content perfect afgestemd waren op de doelgroep, die een ieder aanspreekt waren het resultaat. Een gezonde en fitte levensstijl is natuurlijk van belang voor een ieder, maar zeker voor potentiële kandidaten die een carrière binnen Defensie ambiëren.

De activatie

Om de campagne zo pakkend en breed mogelijk te houden zijn er vier verschillende campagnebeelden gebruikt, die afwisselend vertoond werden. Over een periode van twee weken werden de verschillende campagnebeelden gerouleerd in alle clubs in Nederland. Hiermee realiseerde wij niet alleen dat play-outs van de campagne varieerden, maar ook juist dat er een belangrijk doelgroep werd bereikt met de communicatie.

Inzet touchpoints

De campagnebeelden werden op basis van een strategische contentplanning gedurende het gehele jaar binnen de Basic-Fit vestigingen verspreid. Het volgende touchpoint is hiervoor ingezet:

  • Digitale schermen

Highlights

  • Ruim 1.2 MIO club bezoeken tijdens de campagne periode
  • 4 verschillende visuals in een campagne gebruikt
  • +3.5 MIO keer is de spot vertoond
  • 75% van de bezoekers vielen binnen de doelgroep