CaseAmazon Prime Video

Amazon Prime Video, de veelgeprezen streamingdienst van Amazon, biedt een uitgebreid scala aan entertainment. Het platform toont niet alleen originele content van Amazon Studios, maar ook films en series van andere top entertainmentbedrijven. In samenwerking met Basic-Fit werden de befaamde ‘Originals’, exclusief te zien op Amazon Prime Video, op een pakkende manier gepromoot. Waaronder: het populaire Love Island.

De spraakmakende activatie

Om de campagne voor Love Island zo meeslepend en impactvol mogelijk te maken, zijn er vier verschillende campagnebeelden ontworpen, die elkaar afwisselend vertoonden. Gedurende een periode van twee weken werden deze diverse campagnebeelden gerouleerd in alle Basic-Fit clubs door heel Nederland. Hiermee creëerden we niet alleen dynamische play-outs van de campagne, maar belangrijker nog, bereikten we een breed en betrokken publiek met de boodschap.

Strategische touchpoints

De campagnebeelden werden verspreid binnen de Basic-Fit vestigingen op basis van een doordachte content planning die het hele jaar doorliep. Met als krachtig touchpoint onze digitale schermen, konden we een scala aan visuele prikkels aanbieden aan onze leden, waardoor de campagne opviel en hun nieuwsgierigheid werd gewekt.

Jouw merk in de spotlight

Net als Amazon Prime Video kun jij ook de aandacht trekken van ons gezonde en actieve publiek bij Basic-Fit. Met strategische en opvallende campagnes kun je jouw merk, product of service onder de aandacht brengen van duizenden potentiële klanten.

Ontdek jouw succesverhaal bij Basic-Fit DOOH

Wij kunnen je begeleiden bij het ontwikkelen van een impactvolle campagne bij Basic-Fit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelgroep te bereiken en jouw boodschap op een krachtige manier over te brengen.

Contact

Campagne highlights

+5.0 MIO
+5 milljoen keer is de spot vertoond
Visuals
5 verschillende campagne visuals

Start en bereik jouw doelgroep

Vul onderstaande gegevens naar jouw voorkeur in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

    female onlygen-zgen-z + millenialsother
    Benieuwd naar het potentieel voor jouw campagne?