CaseHelloBank!

Het succesverhaal van HelloBank bij Basic-Fit: Innovatie en exclusieve deals voor de mobile first generatie

HelloBank, een onderdeel van BNP Paribas, is een vooruitstrevende en digitale bank die voornamelijk gericht is op de mobile first generatie. Basic-Fit is als communicatiekanaal ingezet om extra awareness te genereren binnen een jonge en actieve doelgroep.

Een 360 graden activatie

Binnen deze case hebben we een allesomvattende activatie ontwikkeld, waarbij HelloBank op diverse momenten in de Customer Journey van de doelgroep zichtbaar was. Om een naadloze look and feel te creëren, hebben we ervoor gekozen om het campagnemateriaal zoveel mogelijk binnen Basic-Fit te genereren.

Gedurende de 8 weken durende campagne konden Basic-Fit leden profiteren van exclusieve deals. Bij het openen van een gratis HelloBank account ontvingen sporters €60 op hun rekening, die ze vrij konden besteden. No strings attached! Bestaande HelloBank klanten maakten kans op diverse prijzen, waaronder een Garmin smartwatch.

De visuals voor de campagne werden geschoten op een Basic-Fit vestiging. Vervolgens voegden we het herkenbare sausje van HelloBank toe, waardoor een pakkende campagne ontstond die naadloos aansloot bij de beleving van onze leden.

Strategische touchpoints

Deze campagnebeelden werden op basis van een doordachte contentplanning op verschillende momenten in de customer journey gedeeld. We maakten gebruik van diverse touchpoints om een breed bereik te realiseren:

  • Digitale schermen: Impactvolle campagnebeelden op de schermen in Basic-Fit clubs trokken de aandacht van onze leden.
  • Basic-Fit App (ledenvoordeel): Exclusieve deals waren beschikbaar via onze app, waardoor we waarde toevoegden aan het lidmaatschap van onze sporters.
  • Vouchers op de club: Onze leden konden profiteren van speciale vouchers in de clubs, waardoor we hen extra beloonden.
  • Diverse mailings: Gerichte mailings zorgden voor een persoonlijke benadering en verhoogden de betrokkenheid.
  • Push notification Basic-Fit App: Pushmeldingen herinnerden leden aan de exclusieve deals en prijzen, waardoor we hun interesse vasthielden.

Ontdek jouw succesverhaal bij Basic-Fit DOOH

Net als HelloBank kun jij jouw merk op een innovatieve manier onder de aandacht brengen bij ons actieve en betrokken publiek. Laat ons team van experts je begeleiden bij het opzetten van een succesvolle campagne bij Basic-Fit.

Bereik de mobile first generatie bij Basic-Fit DOOH

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelgroep te bereiken en exclusieve deals aan te bieden aan ons waardevolle ledenbestand.

Contact

Start en bereik jouw doelgroep

Vul onderstaande gegevens naar jouw voorkeur in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

    female onlygen-zgen-z + millenialsother
    Benieuwd naar het potentieel voor jouw campagne?