CaseMinisterie van Defensie

Het Ministerie van Defensie heeft altijd behoefte aan diverse profielen voor hun werving. Met verschillende doelgerichte campagnes hebben ze hun boodschap op een krachtige manier overgebracht in alle Basic-Fit clubs door heel Nederland. Het resultaat? Stoere en doeltreffende campagnes, perfect afgestemd op de doelgroep, die eenieder wisten te inspireren. Deze campagnes benaderden niet alleen de gezonde en fitte levensstijl die belangrijk is voor elke individu, maar trokken vooral de aandacht van potentiële kandidaten die een carrière bij Defensie ambieerden.

Impactvolle campagnes voor de perfecte match

Door te adverteren in onze Basic-Fit clubs bereikte het Ministerie van Defensie hun ideale doelgroep op het perfecte moment. De stoere en inspirerende content van hun campagnes sloot naadloos aan bij de interesses van de leden, wat resulteerde in een indrukwekkende betrokkenheid en respons.

Een win-win situatie

Voor het Ministerie van Defensie betekende adverteren bij Basic-Fit een krachtige en effectieve manier om potentiële kandidaten te bereiken die al toegewijd waren aan een gezonde en actieve levensstijl. De campagnes konden naadloos inspelen op deze gedeelde waarden en ambities, waardoor de boodschap nog krachtiger werd.

Jouw succesverhaal begint hier

Net zoals het Ministerie van Defensie, kun jij ook een impactvolle campagne voeren bij Basic-Fit en jouw boodschap overbrengen aan een enthousiaste en gezondheidsbewuste doelgroep. Bereik jouw ideale publiek op het juiste moment en laat jouw merk schitteren in onze sportscholen.

Bereik jouw doelen met Basic-Fit DOOH

Laat ons team van experts je begeleiden bij het opzetten van een succesvolle campagne bij Basic-Fit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken en een blijvende indruk te maken op onze actieve en betrokken doelgroep.

Contact

De activatie

Om de campagne zo pakkend en breed mogelijk te houden zijn er vier verschillende campagnebeelden gebruikt, die afwisselend vertoond werden. Over een periode van twee weken werden de verschillende campagnebeelden gerouleerd in alle clubs in Nederland. Hiermee realiseerde wij niet alleen dat play-outs van de campagne varieerden, maar ook juist dat er een belangrijk doelgroep werd bereikt met de communicatie.

Start en bereik jouw doelgroep

Vul onderstaande gegevens naar jouw voorkeur in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

    female onlygen-zgen-z + millenialsother
    Benieuwd naar het potentieel voor jouw campagne?