Op donderdag 24 oktober vond de eerste editie van het media partner event plaats. Een informeel relatie event voor alle klanten en partners. In totaal waren er ruim 60 gasten aanwezig vanuit klant -en bureauzijde.

De eerste editie

Na een succesvol jaar, waarin wij als Basic-Fit veel nieuwe adverteerders en partners mochten verwelkomen, werd het de tijd om een eerste partner event te organiseren. Het doel van deze dag was om alle relaties mee te nemen in de wereld van Basic-Fit op een leuke en inspirerende manier. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze klanten ervaringen en uitdagingen met elkaar kunnen delen.

Oprichter en CEO Basic-Fit René Moos trapte deze dag af door stil te staan bij het succes van het afgelopen jaar en nam alle genodigden mee in de internationale expansie en toekomstplannen van Basic-Fit. Na het welkomstwoord, kon het informele gedeelte van start gaan. Op het menu stonden vier verschillende thema’s die door verschillende interne en externe sprekers behandeld werden.

Kort maar krachtig

Om te voorkomen dat we de genodigden een programma in de categorie: “Wij van WC-eend” zouden voorschotelen, bestond het informele programma uit vier korte sessies van elk maximaal 20 minuten.  In deze 20 minuten kwam een zo’n breed mogelijk scala aan onderwerpen voorbij, van een sessie content strategie door Kris Leys (Partnership manager HelloBank) tot aan een heuse Yoga sessie onder leiding van onze eigen Jan Roggeveen (Development manager Live GX).

Aan het einde van de inspiratie sessies was er voldoende ruimte voor alle aanwezigen om de dag met elkaar op een gezellige manier af te sluiten tijdens het diner en aansluitende netwerkborrel.

Kon je er afgelopen jaar niet bij zijn? No worries, we zijn inmiddels weer druk bezig met de voorbereidingen voor de 2020 editie.

Over Basic-Fit media

Na een succesvolle pilot in 2019, is per 1 januari 2020 Basic-Fit media in het leven geroepen. Basic-Fit media is verantwoordelijk voor de exploitatie van het digital out of home netwerk. Met ons netwerk bieden wij merken de mogelijkheid om maandelijks met miljoenen, overwegend jonge consumenten in contact te komen via de verschillende Touch points binnen de customer journey van onze bezoekers

Basic-Fit beschikt inmiddels over een eigen digital out of home netwerk van circa 5000 schermen, verdeeld over ruim 800 vestigingen. Het netwerk stelt externe adverteerders uiteindelijk in staat om potentieel 2.2 miljoen Basic-Fit leden te bereiken met voor hen relevante producten en diensten