Geslaagde eerste editie partner event

Op donderdag 24 oktober 2022 vond de eerste editie van het media partner event plaats. Een informeel relatie event voor alle klanten en partners. In totaal waren er ruim 60 gasten aanwezig vanuit klant -en bureauzijde.

DE EERSTE EDITIE

Na een succesvol jaar, waarin wij als Basic-Fit veel nieuwe adverteerders en partners mochten verwelkomen, werd het de tijd om een eerste partner event te organiseren. Het doel van deze dag was om alle relaties mee te nemen in de wereld van Basic-Fit op een leuke en inspirerende manier. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze klanten ervaringen en uitdagingen met elkaar kunnen delen.

Oprichter en CEO Basic-Fit René Moos trapte deze dag af door stil te staan bij het succes van het afgelopen jaar en nam alle genodigden mee in de internationale expansie en toekomstplannen van Basic-Fit. Na het welkomstwoord, kon het informele gedeelte van start gaan. Op het menu stonden vier verschillende thema’s die door verschillende interne en externe sprekers behandeld werden.

KORT MAAR KRACHTIG

Om te voorkomen dat we de genodigden een programma in de categorie: “Wij van WC-eend” zouden voorschotelen, bestond het informele programma uit vier korte sessies van elk maximaal 20 minuten.  In deze 20 minuten kwam een zo’n breed mogelijk scala aan onderwerpen voorbij, van een sessie content strategie door Kris Leys (Partnership manager HelloBank) tot aan een heuse Yoga sessie onder leiding van onze eigen Jan Roggeveen (Development manager Live GX).

Aan het einde van de inspiratie sessies was er voldoende ruimte voor alle aanwezigen om de dag met elkaar op een gezellige manier af te sluiten tijdens het diner en aansluitende netwerkborrel.

Gerelateerd Nieuws

Alle artikelen
Programmatic DOOH bij Basic-Fit

Profiteer van de opkomst van programmatic DOOH voor doelgerichte campagnes

Programmatic advertising heeft adverteerders drastisch veranderd in het bereiken en betrekken van hun doelgroep. Met de opkomst van programmatic Digital Out-of-Home (DOOH) kunnen adverteerders bij Basic-Fit hun campagnes naar een hoger niveau tillen en gerichter boodschappen overbrengen dan ooit tevoren. Wat is programmatic DOOH? Programmatic DOOH is een geautomatiseerde methode om in real-time advertentieruimte te […]

Lees meer

Start en bereik jouw doelgroep

Vul onderstaande gegevens naar jouw voorkeur in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

    female onlygen-zgen-z + millenialsother
    Benieuwd naar het potentieel voor jouw campagne?