Over ons
Dooh netwerk

Ontdek het Basic-Fit Digital Out-of-Home (DOOH) Netwerk!

Bij Basic-Fit gaan we verder dan alleen fitness. We hebben ons eigen geavanceerde Digital Out-of-Home (DOOH) netwerk waarmee we adverteerders de perfecte gelegenheid bieden om hun boodschap aan een groot en actief publiek te presenteren. Ons DOOH-netwerk bestaat uit twee krachtige elementen die zowel binnen als buiten onze clubs adverteerders een breed bereik bieden.  Door onze toegangscontrole weten we exact wanneer de doelgroep binnenkomt op dag en uur basis. Dit waardevolle gegeven stelt adverteerders in staat om hun advertentiecampagnes op het meest optimale moment te tonen.

Digitale Schermen binnen onze Clubs

Als je ooit onze clubs hebt bezocht, heb je ze misschien opgemerkt: onze zes strategisch geplaatste digitale schermen. Deze schermen zijn te vinden op locaties waar veel leden passeren, zoals bij de entree, in de fitnessruimte en in de loungegebieden. Met duizenden bezoekers per dag, bieden deze schermen een unieke kans voor adverteerders om hun boodschap direct aan ons actieve en gevarieerde ledenbestand te tonen. Bovendien bereiken we vooral de moeilijk te bereiken doelgroep van 18-35 jaar, wat jouw advertenties een extra relevantie geeft bij deze jonge en dynamische doelgroep. Of het nu gaat om het promoten van nieuwe producten, het vergroten van naamsbekendheid of het aankondigen van speciale acties, onze digitale schermen binnen de club zorgen ervoor dat jouw advertenties opvallen en indruk maken.

Pui Schermen op High Traffic Locaties

Onze betrokkenheid bij adverteerders reikt verder dan alleen onze clubmuren. We hebben opvallende pui schermen geïnstalleerd op high traffic locaties buiten onze clubs. Deze schermen zijn gericht op drukke straten, winkelgebieden en andere locaties waar veel mensen passeren. Hierdoor krijg je als adverteerder de mogelijkheid om je boodschap te delen met een breder publiek buiten onze ledenkring. Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten, het promoten van een speciale aanbieding of het vergroten van je merkbekendheid, onze pui schermen zorgen ervoor dat jouw advertenties gezien worden door talloze voorbijgangers.

Benut deze unieke kans om jouw merk te presenteren aan een enorm publiek met het Basic-Fit DOOH-netwerk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die ons DOOH-platform biedt om jouw boodschap op een effectieve en impactvolle manier te verspreiden.

Over 
basic-fit media

Na een succesvolle pilot in 2019 en om de groeiende vraag vanuit de markt beter te kunnen bedienen is per 1 januari 2020 Basic-Fit media in het leven geroepen. Vanuit Basic-Fit media bieden wij merken de mogelijkheid om maandelijks met miljoenen, overwegend jonge, consumenten in contact te komen via de verschillende touchpoints binnen de customer journey van onze bezoekers.
We leven in een tijdperk waarin het steeds moeilijker wordt om doelgroepen te bereiken. De effectiviteit van traditionele media neemt af en het gebruik van adblockers neemt toe. Door gebruik te maken van full motion video, heeft je commercial veel impact op de bezoekers van Basic-Fit.

Start en bereik jouw doelgroep

Vul onderstaande gegevens naar jouw voorkeur in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

    female onlygen-zgen-z + millenialsother
    Benieuwd naar het potentieel voor jouw campagne?