Over Basic-Fit

Met meer dan 2 miljoen leden en meer dan 750 clubs is Basic-Fit de Europese marktleider op de markt voor voordelige fitness. Het bedrijf is actief in enkele van de meest aantrekkelijke markten van Europa: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Met meer dan 4.000 medewerkers hebben we een eenvoudig lidmaatschapsmodel, dat ongecompliceerde, essentiële en effectieve fitness-ervaringen biedt die voor iedereen betaalbaar en gemakkelijk toegankelijk zijn. Voortbouwend op onze jarenlange expertise combineren we een flexibel en goedkoop lidmaatschapsmodel met hoogwaardige fitnessapparatuur en -technologie, virtuele en live groepslessen en deelbare familiepassen.

Mensen die lid willen worden van Basic-Fit hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen het type lidmaatschap Comfort en Premium. Met beide lidmaatschappen kunnen mensen trainen in een van onze meer dan 700 clubs in Europa en genieten van alle voordelen die een Basic-Fit club te bieden heeft: gratis virtuele GXR-groepslessen de hele dag, gratis douches en kluisjes en gratis Wi-Fi. Daarnaast is de Basic-Fit app standaard inbegrepen. De app biedt trainingsschema’s, toegang tot ons GXR-videoplatform voor groepslessen, een online coach en nog veel meer functionaliteiten waarmee leden hun training kunnen doen waar en wanneer ze maar willen.

Een Premium lidmaatschap biedt leden de mogelijkheid om elke keer dat ze naar een club gaan een vriend mee te nemen. Bovendien kan het Premium-lidmaatschap worden gedeeld met één andere persoon in het huishouden die volledig kan profiteren van alle voordelen die het Premium-lidmaatschap te bieden heeft. De kosten voor een eenjarig Comfort lidmaatschap bedragen € 19,99 per vier weken en € 29,99 per vier weken voor een Premium lidmaatschap.

Onze fitnessclubs zijn ruim en schoon en hebben langere openingstijden, sommige clubs zijn 24 uur per dag geopend. Wij bieden ook dagpassen aan, die eenmalig toegang geven tot onze clubs. Wij zijn van mening dat Basic-Fit met dit unieke “value for money”-aanbod tegemoet komt aan de essentiële fitnessbehoeften van actieve mensen die fit en actief willen zijn.

Advertising

Benieuwd naar onze producten? Laat je inspireren door onze fans en klanten.