Programmatic DOOH bij Basic-Fit

Basic-Fit
Voor adverteerders

Wil je jouw merk laten opvallen bij een van de meest invloedrijke en koopkrachtige doelgroepen van vandaag? Zoek niet verder! Wij bieden jou de ideale oplossing met ons digitale out-of-home (DOOH) netwerk binnen Basic Fit. Bereik onder andere jongeren tussen de 18 en 35 jaar op het moment dat ze zich inzetten voor een gezonde en actieve levensstijl, en creëer een blijvende impact!

Waarom zou je kiezen voor Basic-Fit?

1. Data-gedreven inzichten: Bij Basic-Fit hechten we enorm veel waarde aan data en inzichten. We verzamelen waardevolle gegevens over onze leden, waardoor je beter kunt begrijpen hoe je hen effectief kunt bereiken en betrekken. Deze unieke data-gedreven aanpak stelt je in staat om jouw strategieën voortdurend te verfijnen en te optimaliseren, zodat je het maximale uit jouw advertenties haalt.

2. Uitdagende doelgroep: Bereik onder andere de moeilijk te bereiken 18-35 jarigen met ons DOOH-netwerk binnen Basic Fit. In een wereld waar zij adblockers gebruiken en traditionele televisie mijden, biedt ons DOOH netwerk de unieke kans om deze consumenten te bereiken terwijl ze werken aan hun persoonlijke doelen en gezondheid.

3. Ongekend bereik:  Ons DOOH netwerk binnen Basic Fit biedt de mogelijkheid om jouw advertenties lokaal, regionaal, nationaal of internationaal te targetten. Hierdoor kun je gerichte campagnes opzetten die nauw aansluiten bij de interesses en behoeften van jouw doelgroep in verschillende locaties. Daarnaast biedt ons netwerk ook de mogelijkheden om uitsluitend bij Ladies gyms te adverteren, iets wat nergens anders zo specifiek mogelijk is als bij Basic-Fit Media.

4. Onverdeelde aandacht: Tijdens hun workouts en in hun vrije tijd hebben de leden van Basic Fit oog voor wat er op het scherm verschijnt. Met onze strategisch geplaatste digitale schermen kun je adverteren op een moment dat de aandacht van jouw doelgroep het hoogst is, waardoor je de boodschap direct en impactvol kunt overbrengen.

Klaar om een blijvende indruk te maken met jouw advertentie? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Basic-Fit jou kan helpen om jouw merk te verbinden met jouw specifieke doelgroep en succesvolle resultaten te behalen.

Contact

Start en bereik jouw doelgroep

Vul onderstaande gegevens naar jouw voorkeur in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

    female onlygen-zgen-z + millenialsother
    Benieuwd naar het potentieel voor jouw campagne?